Zwartvissers betrapt

Een van de website beheerders ging wat plaatjes schieten van de zonet geplaatste borden met de tekst VERBODEN TE VISSEN erop. Hoort hij toch duidelijk in de verte “PAP help ik heb er een”.

“Jaja” hoor ik pap roepen ik kom wel helpen, en jawel nog geen 20 sec later “PAP help eens met draaien”, ik heb er weer een. Nee voor dit soort zwartvissers zijn onze borden beslist niet bedoeld, de jeugd is bij HSV- Ons Genoegen Maaspoort op het juiste adres.

Schitterend:
Bekijk dat plaatje nou eens, dat is toch schitterend ? De foto werd gemaakt in de zogenaamde zwartvissers hoek maar is een aanwinst voor de website. Nee deze kinderen waren daar niet alleen maar in het bijzijn van hun vader, hij was ook helemaal in zijn nopjes met deze kinderen dat was wel duidelijk.

Seija & Kay samen aan het hengelen

De naam van het meisje is zo mooi die kan zo een eigen parfum lijn beginnen en het succes is met die naam wel verzekerd.

Over succes gesproken, dat hebben we ook met de eerder door Piet geplaatste waterlelie planten, die slaan aan en komen door. Nog niet zo mooi als op de afbeelding links maar op enkele plaatsen komen de lelie bladeren van deze planten al boven, Piet Geerts de specialist op dit gebied heeft toppie werk geleverd.

Het opruimen van de rommel, het slaan van de palen, het verwijderen van de oude palen, de algemene controle en het monteren van de borden werd vandaag op 12 juni 2010 gedaan door: Arnold, Gerry, Ed en Sander.

Jongens bedankt voor jullie tijd en inzet.