Zeer grootte opkomst vrijwilligers HSV-Ons Genoegen Maaspoort

Het aantal vrijwilligers dat deelnam aan de Opschoondag

Zeer grootte opkomst aan vrijwilligers van onze vereniging HSV – Ons Genoegen Maaspoort, het moet gezegd worden dat we al jaren meedoen maar de groep deelnemers van 23 was deze keer een topper.

Dat wordt een makkie riepen sommigen er ligt n.m.l. niet veel:
Dat viel hier en daar toch wel wat tegen er lag links en rechts genoeg rommel zeker als je wat beter rondkijkt. Rond de Noorderplas en daarbuiten is het weer spik & span.

De Wethouder Mike van der Geld (duurzaamheid, leefomgeving en cultuur in ‘s-Hertogenbosch) gaf het startsein in het Jongerencentrum De Poort rond de klok van 9:15 uur en hij sprak zijn waardering uit voor de aanwezigen en wenste alle deelnemers heel veel succes. Iedereen trok het hesje aan, pakte een grijper en wat vuilniszakken en gingen op weg richting de zone om de troep op te ruimen.

Het stelletje ongeregeld ging naar buiten en binnen werd het een stuk rustiger, de fotografen snelden erachteraan en probeerde van de eerste groep even snel wat foto’s te maken, dat lukte van geen kanten omdat sommige met het vuur in de schoenen al aan het lopen waren.

Kunnen de mannen op de achterste rij even naar voren komen riep de fotografe, helaas allemaal doof ze kwamen om de rommel op te ruimen 🙂


Tijdens het opruimen kom je van alles tegen:
In 2018 werden verschillende zaken gevonden, een Iphone, een portomonaie, bankpassen enz.. enz..

Vandaag zag Rini dat Gerry iets bijzonders was tegengekomen en wist nog even snel een foto te maken. Marco dacht dat is helemaal prachtig ik loop helemaal aan de verkeerde kant en sloot zich direct aan bij Rini en Gerry die kort naast de Maaspoortweg aan het opruimen waren.

Helaas voor Marco er werd verder niets bijzonders aangetroffen, Marco heeft ook altijd pech 🙂

Mannen, namens Het Bestuur allemaal bedankt voor jullie tijd en inzet, toppie gewerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *