Wills Woodwork – Custommadekeuken

Wills Woodwork – Interieur en kunststoffen:
Wij ontwerpen en realiseren meubels, verlichting, wandbekleding en andere producten. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats in Empel.

Kunststof en meer:
Onze naam verraadt al dat we dit voornamelijk met kunststoffen doen, maar we werken ook veelvuldig met hout, metaal en andere grondstoffen. Het combineren van materialen maakt de mooiste oplossingen mogelijk. Of het nu gaat over een acrylaat aquarium of een eigen designmeubel, de mogelijkheden zijn oneindig!

Acrylaat/Plexiglas:
Plexiglas is de meest voorkomende naam voor polymethylmethacrylaat. Plexiglas heeft een drietal voordelen. In de eerste plaats is plexiglas een stuk lichter dan glas, het is de helft lichter.

Solid surfaces:
Solid surfaces is een uitstekend solide oppervlaktemateriaal. Door zijn volstrekt gladde oppervlakte, kunnen bacteriƫn zich hieraan niet hechten. Ideaal voor uw badkamer of keuken. Doordat het materiaal zeer hygiƫnisch is liggen de toepassingen in de voor ziekenhuizen, kinderopvang, scholen en tandartsen voor de hand.

Polycarbonaat – Polystyreen – Design kunststoffen:
De belangrijkste eigenschap van polycarbonaat is de enorme slagvastheid. Polycarbonaat is namelijk 250 keer sterker dan glas. Daarom wordt polycarbonaat veel toegepast als veiligheidsbeglazing.Het merendeel van de producten is vervaardigd uit een kwalitatieve polyurethaan die scherpe details mogelijk maakt.Alles is mogelijk met Design kunststof platen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of we kunnen die maken.

Will’s WoodworkCustommadekeuken

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden:
het maken van een maatwerk kast inclusief schuifdeuren van wand tot wand met dag hoogte; afwerking keukens, wanden, slaapkamers, kantoorruimtes, servicebalies, enz enz…

Contactgegevens Wills Woodwork – Custommadekeuken en Kunststoffen:
Naam: William Bouwens
Adres: Christiaan Huygensweg 3B (Aan de snelweg A59 direct naast de op- en afrit afslagnummer 42, Het ei van Drunen
Plaats: Drunen
Postcode: 5151 DM Drunen

Tel.: 06 26192230 – William

E-mail info@willswoodwork.nl
Website Will’s Woodwork: https://willswoodwork.nl/
Website Custommadekeuken: http://custommadekeuken.nl/

Enkele projecten van Wills Woodwork:
Maatkasten inc. schuifdeuren maken en plaatsen van wand tot wand met dag hoogte. Indeling en kleuren kunnen gemaakt worden geheel naar uw wensen.

Project creatief met kleuren
Ervoor
Erna

Loading