Vrijwilligers sloven zich uit…..

Visstekken begaanbaar maken, kosten € 27,50:

Ons Pietje, Arnoldicus en Gerritje zijn weer enkele uurtjes bezig geweest om de visstekken A, B, C, D, E, F, G en H weer begaanbaar te maken.

Met name op de stekken D, E en H was spraken van ingooi problemen, de vislijnen of haken bleven vast zitten tussen de takken en de struiken. Voor het maai en snijwerk beschikt de vereniging over een gemotoriseerde kantenmaaier en met de zeis werden de grootste bosjes aangepakt.

Op de afbeelding zien we in actie, Maaioloog Piet en Zeisoloog Arnold die gezamenlijk visstek H (Omronhoek) onder handen namen. Omdat visstek A bezet was door John en Kay hebben we die uiteraard overgeslagen.

De grappenmakers:
We blijven grappenmakers en we stopte ter afsluiting even bij John om te melden dat we ook graag even visstek A even onder handen wilden nemen, of hij even zijn tent kon afbreken zodat hij deze na slecht 10 minuten weer kon opbouwen. John gaf er de voorkeur aan om dit op een later moment te doen in de dagen erna als het kon, uiteraard konden ze lekker door vissen en met een knipoog kon de gereedschappen opgeborgen worden.