Vissen, link of rechts

Joop en Gaston zitten beiden te vissen.

Gaston vangt geen enkele vis, terwijl Joop de ene na de andere vangt. Gaston wordt erg nieuwsgierig en vraagt aan Joop: ?Awel, hoe komt het toch dat jij de ene na de andere vis vangt, terwijl ik er geen eentje kan vangen.?

Joop: Dat zal ik uitleggen. Als ik wakker word, kijk ik hoe mijn vrouw ligt. Ligt ze op haar linkerzij, dan ga ik links van jou liggen. Ligt ze op haar rechterzij, dan ga ik rechts van jou zitten.?

Gaston: Amai, dat is me nog eens een theorie. Maar wat doe je als ze op haar rug ligt??
Joop: Ja hallo, dan denk je toch niet dat ik dan ga vissen!


We proberen elke maand wel een nieuwe grap erin te gooien die aan de hobby sportvisserij gerelateerd is, het kan ook gaan om een grappige gebeurtenis tijdens een van de gehouden wedstrijden. Heb jij iets leuks te melden dat je graag wilt delen met de bezoekers van deze website !

Klik op de Contact formulier button om het in te sturen, uiteraard dank voor je inzending.