Van Creij Infratechniek


Waarom is van Creij Infratechniek sponsor van HSV Ons Genoegen Maaspoort. De eigenaar van dit bedrijf t.w. John vist zelf graag op karper en samen met zijn zoon Mees doen ze veelvuldig mee aan de karper koppelwedstrijden. De sponsoring is primair bedoeld zodat de vereniging wat meer financiƫle ruimte heeft.

Wat is Infratechniek:
Infratechniek wordt ook wel Grond Weg- en waterbouw genoemd. De activiteiten van Van Creij Infratechniek vinden onder andere plaats in de branche grondverzet.

Gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw:
We zijn gespecialiseerd in het vervangen en leggen van gas en water hoofdleidingen en dienstleidingen. Slopen van bouwwerken, grondverzet en proefboren. Infratechniek is een toegepaste wetenschap die gericht is op het realiseren en onderhouden van objecten die in de grond vast zitten. Grond Weg- en waterbouw is een benaming waarmee over het algemeen ook Infratechniek wordt bedoelt.

Infratechniek heeft te maken met infrastructuur. Het woord infrastructuur is een verzamelnaam voor het totaal aan onroerende voorzieningen die er op gericht zijn om transport en vervoer van mens en materiaal mogelijk te maken. Hierbij kan gedacht worden aan het ontwerpen en bouwen van bruggen en het aanleggen van wegen. Ook ondergrondse infra is een tak van infratechniek. Hierbij gaat het om het in kaart brengen en het leggen van leidingen en kabels. Ook het onderhouden en beheren van de objecten en bouwwerken met betrekking tot de infrastructuur behoort tot de infratechniek.


Contactgegevens: Van Creij Infratechniek
John van Creij
Heeseind 44
5392 PC Nuland
Tel.: 06 51948628 – John
E-mail jvancreij@gmail.com
KVK-nummer: 17201481

Loading