Uitleg sleutel en afstandsbediening

Voor booteigenaren en Invaliden bestaat de mogelijkheid om een sleutel te verkrijgen zodat de toegang tot de botensteiger en de invaliden steiger beter verloopt. Op de afbeelding zien we de afstandsbediening die nodig is voor het openen van het stalen poort aan de voorzijde van de Pisaflat.

Bij aankomst van het parkeerterrein rijdt u door tot aan de stopstreep. U bent dan ongeveer 1 meter van het hek verwijderd, staat u er te ver vanaf dan werkt de elektronische afstandbediening (sleutel) niet.

Om toegang tot het terrein te krijgen drukt u op de knop links boven, (Opensturing Schuifhek ingaand). Het schuifhek zal volledig open gaan, nadat u het schuifhek doorrijdt zal het hek zich automatisch sluiten.

Let op:
Dit systeem maakt gebruik van Anti pass-back, dus als u na het open-sturen van het schuifhek het terrein niet betreed zal het systeem denken dat u op het terrein staat, een 2e commando om het terrein te betreden zal worden geweigerd. U dient dus na het betreden van het terrein altijd het terrein te verlaten d.m.v. de linker onderknop (Open-sturing Schuifhek uitgaand) let daarbij ook weer op de stopstreep.

Wanneer u het terrein wil betreden met een fiets, motor of lopend kunt u gebruik maken van de rechter boven knop (Schuifhek 1 mtr. open) op functie staat geen anti pass-back.

Toegang boten- invalidensteiger:
Voor toegang tot de Invaliden en botensteiger kunt u een normale steutel gebruiken, de elektronisch afstandsbediening is alleen nodig aan de ingang van de parkeerplaats. Let wel op dat bij het verlaten van de parkeerplaats dat deze goed afgesloten is.

Goede Tip:
Print deze tekst uit en leg deze in uw auto zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Loading