Sponsoren, daar worden we als lid allemaal beter van.

Het bestuur heeft in het seizoen 2022 weer leuke wedstrijden georganiseerd, wellicht heb jij er ook aan meegedaan. Er zijn de afgelopen jaren honderden karpers en andere vissoorten uitgezet in onze verenigingswateren waar heden alle leden en dus ook jij van mee genieten. Uiteraard wil het bestuur ook op deze plaatst alle sponsoren bedanken die dit alles mede mogelijk gemaakt hebben.

Ik betaal contributie:
Inderdaad dat is helemaal waar, een vereniging houdt na aftrek van kosten ongeveer € 5,- per lid over van de lidmaatschap gelden, 1 Kg levende vis kost bij de viskwekers al meer. Als voorbeeld de karpers deze kost ongeveer tussen de € 30,- en € 35,- per stuk, om maar aan te geven dat vis uitzettingen behoorlijk prijzig zijn en het geld dat hier voor nodig is dat komt echt niet aanwaaien.

Hierom is het bestuur van HSV Ons Genoegen Maaspoort supertrots en dankbaar met de sponsoren. Voor alle leden een vriendelijk verzoek, doe zaken met onze sponsoren omdat ook jij er als lid van de vereniging beter van wordt.

BJJ ‘s-Hertogenbosch:
Onze nieuwe sponsor die we er sinds kort bij hebben is sportschool BJJ ‘s-Hertogenbosch, mocht je willen opstarten om sportief bezig te zijn bezoek dat de Webpagina BJJ ‘s-Hertogenbosch


Met vriendelijke groet,

Het bestuur van HSV Ons Genoegen Maaspoort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *