Nieuwsbrief 2022 HSV-OGM

GEEN STENEN OEVERS
DAAR GAAN WE VOOR !

Nieuwsbrief No: 1 2022

Geen stenen oevers:

Daar is recentelijk veel over geschreven op onze verenigingswebsite www.hsvonsgenoegen.com

We vonden het zelfs nodig om er een petitie voor aan te maken. Als klap op de vuurpijl was Danny Halberstadt bereid om de flyers te sponsoren om zo extra aandacht te vragen voor de nog lopende petitie.

De sticker van zijn bedrijf “DSG Onderhoud” is recentelijk op het grote sponsoren bord geplaatst. Kijk er eens na, doe zaken met onze sponsoren omdat we als vereniging daar ook echt wijzer van worden.

De petitie tekenen:

Dat kan nog steeds op:

https://petities.nl/petitions/geen- stenen-oevers-noorderplas-in-s- hertogenbosch?locale=nl

Waarom deze petitie:
De gemeente wil de oude damwand vervangen voor basalt stenen.

Nieuwsbrief HSV-OGM 05082022

Waarom steen, houten damwand is mooi:

Genoeg daarover, vandaag vrijdag 5 augustus 2022 aanvang van deel 2 karper koppelwedstrijd die gehouden wordt aan de Noorderplas. 20 karper vissers nemen het sportief tegen elkaar op om wedstrijd deel 2 te vissen. De leiders in de wedstrijd zijn Pascal en Jarno (Grain Baits) die helaas voor de andere deelnemers in deel 1 maar liefst 106,4 Kg bij elkaar viste.

Gelukkig gaat er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk iets veranderen ten aanzien van de scorelijst, dan worden de gevangen Kg’s omgezet naar punten hetgeen voor het competitie element beter is en daar gaat het ook om.

Meer over deze karper koppelwedstrijd op: klik hier

Nieuwsbrief HSV-OGM 05082022

Op de afbeelding Hans Heijkoop Grain Baits:

Diana & Hans zijn al jaren sponsor van onze vereniging.

  • De laatste weken klaagt Hans met enige regelmaat over de omzet, die is gigantisch goed !
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen, iedere bestelling wordt vers gemaakt – alle boilies en squares worden gestoomd en zijn verkrijgbaar in vele diameters – vacuüm-service.
  • NVWA gecertificeerd.

Leiders in de wedstrijd medaille:

Op de afbeelding hierboven zien we de tent van Pascal met hieraan de “Leiders in de wedstrijd medaille”.

Kevin en Nicky gaan als wedstrijdleiding de wedstrijd deel 2 coördineren en we gaan er weer een gezellige weekend van maken.

De visbos-palen:
Deze zijn weer voorzien van extra takken en struiken, mogelijk later komen er nog waterlelies omheen. De paal met hierop HSV Ons Genoegen Maaspoort informatie is verplaatst.

Op de afbeelding rechts zien we Richard, Cees en Ger weer bezig voor ons clubje om het nog natuurvriendelijker te maken als dat het al was.

Richard is weer behoorlijk actief in de sportvisserij, het is letterlijk en figuurlijk een vereniging-mens en behoord ook tot de groep “tot controle bevoegde personen”. Ook Anthony is als controleur aangeschoven.

Waarom deze nieuwsbrief:

U bent door onze overijverige websites beheerders in de lijst van ontvangers geplaatst. Een goede nieuwsbrief fungeert eigenlijk als een soort relatiemagazine. Bovendien kunnen nieuwsbrieven een rol spelen in het opbouwen en in stand houden van de relatie van de leden en gebruikers van een website.

Nieuwsbrieven worden telkens verspreid per e-mail en zijn een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing.
U ontvangt de nieuwsbrief zoveel het bestuur dit noodzakelijk acht, dé verenigingswebsite blijft de informatie verstrekker van de vereniging.

Zijn er zaken die om extra aandacht vragen in het belang van de vereniging en/of Noorderplas genieters dan nemen we dit ook mee in de nieuwsbrief.

Tot slot:

  • het staat u vrij om onze nieuwsbrieven door te sturen naar uw contacten en relaties;
  • doe zaken met onze sponsoren, daar worden we als vereniging echt beter van;
  • een vereniging, dat is een samenwerkingsverband en onze oudste vrijwilliger is Cees Melis (77 jaar), is sinds 1995 dé voorzitter.

Contact:
Met vriendelijke groet, Het bestuur van HSV Ons Genoegen Maaspoort. Stuur ons een bericht op: