Nieuws in het lang………..

Raymond voelde al iets aankomen…..

Raymond verbeterd zijn PB met + 1 Kg:
Nederland kent zijn tweede lockdown vanwege de Coronapandemie, de laatste dagen had Raymond wel behoorlijk veel zin om te gaan vissen. Ook wanneer het wat kouder en natter wordt is dat voor hem geen reden om thuis te blijven. Hij wilde zo graag toch nog een poging doen om zijn PB wat strakker te zetten en hoewel hij het zelf niet goed kan uitleggen maar het voelde voor vandaag beslist goed.

Raymond vist al jaren op karper, vanaf zijn 14e trekt hij eropuit maar er is ook een lange pauze van maar liefst 12 jaren geweest. Op 19 december is de luchtdruk hoog, 1034 hPa, de wind noordoostelijk en de temperatuur is slechts 7 graden. Raymond had het plan om zo rond 08:00 uur aan de waterkant te zijn vanwege de schemeruren. Enkele grapjassen vonden het leuk om morgens om 06:00 uur op alle bellen aan de flat te drukken en nu Raymond toch wakker was ging hij maar wat eerder naar de plas.

Kort voor 09:00 uur kwam de enige aanbeet, wat later lag een schubkarper van 18 Kg op de mat en het spreekt voor zich dat Raymond hier heel blij mee is.


Hans vangt ze met haring……
Voor Hans is het jaar 2022 behoorlijk goed begonnen, de laatste tijd riep Hans al meer dat hij graag een flinke snoek wilde vangen. Zie daar, wat schets onze verbazing Hans heeft dat doel al snel bereikt. Een behoorlijke meter-snoek kon de verleiding van de haring op 2 januari niet weerstaan, voor Hans een leuke start van het nieuwe jaar.


Mike dacht, dan maar alleen……
Mike had zijn vismaten al meermaals gevraagd om te gaan vissen, Danny zei misschien, John had het weer druk maar de weersvoorspellingen waren alles behalve slecht. Toegegeven er kwam wat regen aan maar de temperatuur was beslist zacht voor de tijd van het jaar. Op 2 januari kwam om 18:00 uur voor Mike een leuke binnenkomer langs, de eerste van het jaar 2022 is binnen WhatsApp-te hij in de algemene HSV-OGM WhatsApp groep en Mike werd breed gefeliciteerd met deze bijzondere vangst.


Grain Baits laat weer van zich horen met de Cherry Mania boilie.
Bij Grain Baits hebben ze iets nieuws uit de hoge hoed getoverd, na uitvoerig testen is een bijzonder goed aasje in eigen keuken gefabriceerd zodat vanaf deze week de complete Cherry Mania range voor iedereen verkrijgbaar is – ReadyMades, Freezers, Squares, Wafters, Pop-ups, Hard hookbaits, Hookbait Dip en Liquid.

Cherry Mania, een super attractief, goed verteerbare en zoete boilie. Een aantal van de gebruikte ingrediënten in deze mix die hier voor zorgen willen we toch even uitlichten.

Gemalen hennep, absoluut een bekend ingrediënt en natuurlijk niet voor niets ! Hiervan hebben we ook meer dan voldoende van gebruikt in deze mix. Het zorgt o.a. voor een grove structuur waardoor alle toevoegingen en liquids goed kunnen uitlekken. Naast dat het een erg goede instant werking heeft bevat hennep ook nog eens veel nutriënten, essentiële vetzuren en een groot scala aan mineralen.

De toegevoegde HCL (Hydrochloride) bevordert de vertering van eiwitten en verbetert de opname van mineralen. Het is een absolute meerwaarde in deze boilie, omdat het de primaire en secundaire receptoren van de karpers stimuleert zijn de vissen dankzij HCL eerder geneigd te azen en zullen dit daarna langer blijven doen.

Ook hebben we ontzettend veel gemalen Kelp toegevoegd. Een zeewiersoort wat gedroogd en gemalen is en vele mineralen, vitaminen en spoorelementen bevat. De grote hoeveelheid Kelp welke toegevoegd is aan deze mix zorgt samen met de Gemalen Hennep voor een grove en open textuur. de Cherry Mania een super attractief, mierzoet aasje en absoluut een veelvanger.


Grain Baits bulk deals:
Het gehele assortiment boilies van Grain Baits is ook verkrijgbaar in bulk deals, als voorbeeld de ready mades – Scopex Birdfood bulk 25 Kg voor slechts € 148,75. Koop samen met je vismaten collectief in en pak je voordeel, vis met topkwaliteit voor een hele aantrekkelijke prijs. Prijswijzigingen voorbehouden.

bij afname van 25 Kg 10 % korting
bij afname van 50 Kg 15 % korting
bij afname van 100 Kg 20 % korting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *