Nieuwjaarsreceptie & Prijsuitreikingen 2024

Hoewel de titel van dit artikel kopt met de tekst “Nieuwjaarsreceptie & Prijsuitreikingen 2024” hadden de prijsuitreikingen nog steeds betrekking op de wedstrijden die gehouden zijn over het seizoen 2023.

De opkomst op 18 januari 2024 die was weer als vanouds, en hiermee hebben we dan ook een belangrijk puntje voor de gezelligheid te pakken. Nieuwe leden schoven aan en waren benieuwd naar de gezelligheid van de vereniging.

Opvallend was dat ook Coen-F als nieuw lid graag aanschoof, en dan te bedenken dat hij ondertussen de gerespecteerde AOW leeftijd heeft bereikt. Waarom vermelden we dit, we kunnen er niet omheen dat vissers van deze leeftijdgroep doorgaans stoppen met de karpervisserij of veel eerder gestopt. We zien Coen samen met zijn vismaat Cor op de afbeelding en Cor heeft zijn medaille om, hij had tijdens de wedstrijden de zwaarste karper gevangen.

De secretaris had de volgende uitnodiging geplaatst in de WhatsApp groep HSV-OGM:
Heren topvissers, morgenavond prijsuitreikingen en nieuwjaarsreceptie met aansluitend daarop de nieuwjaarsduik op zone 10, dus de zwemspullen niet vergeten. Aanvang in de schans minus plusses 19:47 uur maar ’t kan ook iets later zijn.

De kaaskoning Boy Bertrums en sponsor van de vereniging reageerde later met een bericht als een zogenaamde klacht: Jongens we hebben een klacht van Boy de kaaskoning, hij stond gisterenavond klaar op zone 10 in zijn zwembroek en had een uitgebreid kaasplankje voor ons gemaakt, toen niemand kwam opdagen heeft hij besloten de kaas zelf maar op te eten. Uit protest is hij niet gaan zwemmen.

Het bestuur heeft alle sponsoren nog extra benoemd na de prijsuitreikingen voor het participeren op de prijzentafel. Nogmaals dank, Grain Baits, Fauna hengelsport, Rijwielhandel v Haren, Gloudemans optiek, Carp Den Bosch, ’t Bourgondisch Hof Waalwijk.

Mannen bedankt voor de gezellige avond en we gaan weer lekker vissen in 2024.