Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

September 2022

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Actueel - Info

Buien - Radar

Er is een ding dat ze nooit kunnen missen....

NieuwsHoe leuk kan vissen zijn:
Kinderen gaan graag met hun ouders of ooms mee om te vissen, zeker als er wat gevangen wordt is het voor de kids dolle pret.

Michael neemt zijn zoontje Vinnie graag mee, Jeroen houd het bij zijn prinses Lily, William met all in the family en met Kay, Raymond gaat graag op de foto met een prachtige karper in zijn handen en zijn mooie pet. Het zijn zomaar wat foto's die veel vertellen over het vis-plezier en de vangsten van de afgelopen tijd.Onze Sponsor Grain Baits heeft een leuk voorstel:
Het intro / welkoms pakket van Grain Baits stelt u in de gelegenheid om tegen een fikse korting onze producten uit te proberen. Inmiddels is Grain Baits jaren serieus bezig met het ontwikkelen en produceren van aas en voer producten in eigen draaierij, onze winkel en draaierij zijn gelegen op dezelfde locatie. Alvorens wij een product op de markt brengen is dit door een team kritische vissers uitgebreid getest. Het nog steeds groeiende aantal terugkerende klanten is voor Grain Baits een extra positieve bevestiging dat ze goed bezig zijn.

Omdat Grain Baits u graag kennis willen laten maken met hun producten bieden zij een interessant introductie pakket aan.


Het introductie pakket bestaat uit:
 • 2.5 kilo Scopex Cream Belachan 16 of 20mm [readymades]
 • 1 emmer
 • 1 pot hookbait dip Scopex Cream Belachan 250 ml
 • 1 pot Scopex Cream Belachan Pop Ups 100 gram

 • Heeft Scopex Cream Belachan niet uw voorkeur, geen probleem deze aanbieding geld ook voor: Butter Sour - Orange Chutney - Garlic Robin Red - Squid & Krill - Sweet Tropical - Insecto Honey - Spicy Mango - Strawberry Krill - Krillers - Secret - GLM - Scopex Birdfood - Royal Nutz

  Voor slechts € 31,95 heeft u het intro pakket, in onze winkel zijn verschillende zaken nog aan te passen, b.v. een andere dip of popup, via de website is deze optie niet beschikbaar.
  Goede raad hoeft echt niet duur te zijn:
  Een aanrader is de originele Scopex Cream Belachan Ready Made van Grain Baits. Maar laten we de bolie en ook deze Scopex ++ boilie eerst eens wat beter tegen licht houden.
 • Boilie - balletje, de uitvinding van de boilie hiermee kwamen Lenny Middleton en zijn vismaat Kevin Maddocks die het bolletje deeg harder willen maken meer bestand tegen witvis. Het zijn deze twee heren die in 1980 op zoek waren naar een manier om te vissen met hardere aassoorten zoals mais, pinda's en andere noten die over een grotere afstand ingegooid konden worden. Voor 1980 viste men voornamelijk met kaas, aardappel of deegbollen op de karper.

 • Scopex - scopex is één van de meest bekende boilies aller tijden, er worden nog steeds erg goede resultaten mee behaald. Maar wat is scopex, het is een verzamelnaam van karamel + boter en karamel wordt van suiker gemaakt en geeft het ingrediënt scopex een energie waarde. Waar komt het vandaan, welke visser bleek een echte visser en probeerde het allemaal al vissend uit, naapen dat kunnen we allemaal wel. Vrijwel elk aasbedrijf dat bestaat, heeft een Scopex-smaak in hun assortiment, maar de man achter het oorspronkelijke woord en product was niemand minder dan Crafty Carper-contibutor en legende van karpervissen, Rod Hutchinson. De naam Scopex kwam vele jaren geleden toen hij een aantal smaken uittestte. Rod heeft honderden verschillende smaken getest voordat hij er een bedacht die consequent goed bleef werken. Andere zaken zoals aardbeien, esdoorn, enz. enz. één smaak bleef bijzonder en had nog geen echte naam. Alles leek te vangen, ook de voorn, brasem, zeelt noem maar op, alles werd gek van deze smaak. Er was een grote hoeveelheid vis die zeer geïnteresseerd waren, dus besloot Rod de naam te baseren op dit feit. Hij voegde aan het einde de X aan SCOPE toe om een ​​beetje mysterieus te houden en omdat deze feitelijk geen eigen naam had. ScopeX is een boter-vanille aroma met een karamel finish.

 • Cream - room bestaat uit melkvet en kleine hoeveelheden van andere koemelkbestanddelen. Melk wordt afgeroomd en de verkregen room heeft een vetgehalte van ten minste 10%, melkvet daarentegen bevat voor 60% aan verzadigde vetten.

 • Belachan - Belachan is een in de zon gefermenteerd mengsel van rauwe garnalen met zout, het is zeer sterk ruikend en heeft een diepe indringende geur. Alsof het nog niet genoeg is voegen ze bij Grain Baits hier iets extra's aan toe dat het nog specialer maakt.

 • De ScopeX Cream Belachan is een voedingsrijke vismeel boilie met verschillende soorten vismeel, belachan en zaden. De combinatie van alle ingrediënten zorgt voor een zachte geur en smaak waar karpers beslist verzot op zijn.

  Nu kunnen we met al deze informatie naar verschillende winkels gaan op zoek naar de juiste ingredienten om zelf bolie's te maken, gaan we hiermee aan de slag dan zal je keuken in no time op zijn kop staan, het gaat ongelofelijk stinken en na vele uren bent u een teleurstelling rijker. Ook u zal tot de conclusie komen "kan dit niet anders". Jawel is het advies, ga eens bij Grain Baits onze sponsor kijken en laat je verrassen, kopiëren of namaken dat is eigenlijk onbegonnen werk.

  Openingstijden:
 • van 31 maart tot 31 oktober - Donderdag 19.00-21.30 uur en Zaterdag 10.00-12.00 uur
 • van 1 november tot 30 november - Donderdag 18.30-20.00 uur
 • van 1 november tot 31 maart zaterdag 10.00-12.00 uur
 • en natuurlijk ook op afspraak

 • Heeft u verder nog vragen over het assortiment of andere zaken dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een email sturen.

  Grain Baits - Hans 06-54395503 - Email info@grainbaits.nl


  Doe zaken met onze sponsoren, dat is voor de vereniging alleen maar goed !


  Verwerkingstijd: 0.03 seconden
  1,599,918 unieke bezoeken