Mike van der Maat schilderwerken

Als uw schilderwerk vraagt om gespecialiseerd vakmanschap dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons schildersbedrijf in gevestigd in ‘s-Hertogenbosch maar werken met opdrachtgevers uit Nederland en België.


Wij werken desgewenst graag met Copperant producten de groenste verfproducten op de markt, heeft Sikkens, Sigma of een ander verfsoort uw voorkeur ook dat is geen probleem voor ons.

Schilder-vakmanschap is kleur bekennen:
Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Perfecte droging, langdurige bescherming, een prettige verwerking en een uitstekende dekking waardoor minder verf nodig is. U hoeft niet meer te kiezen tussen groen, prijs of kwaliteit. Copperant is de groenste verf van Nederland en is leverbaar in alle kleuren.


Er zijn wel verschillen tussen binnen of buitenschilderwerk, de reden is dat een buitenschilder veel meer te maken heeft met de weersinvloeden en materiaal keuzes die toegepast worden. Verfsoorten van een binnenschilder zijn vaak op waterbasis, een buitenschilder werkt met grote regelmaat met producten op oliebasis. Als u een vrijstaande of een rijtjeswoning heeft kunnen wij deze compleet schilderen.

Besparen op uw schilderwerkzaamheden:
Voor het schilderen van binnen en/of buitenkant, onze winterschilders werken voordelig en voeren alle schilderwerken uit voor een scherpe prijs gedurende de winterperiode.

Ons bedrijf en onderneming is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 52023850.

Adres gegevens: Mike van der Maat schilderwerken
Ons adres: Vlethof 18
Postcode 5237pc ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 50 50 02 23 – Mike
E-mail: info@mikevdmaatschilderwerken.nl

Loading