Mag ik gaan vissen

Vier Belgische mannen lopen al weken te plannen hoe ze elk hun echtgenotes zouden kunnen overtuigen hen eens een weekendje met vrienden te laten gaan om te jagen en te vissen. Na vele weken van denkwerken en overleg, worden de plannen concreter. Enkel de vrouw van Jean, wil hem niet laten meegaan.

Een beetje teleurgesteld vertrekken de anderen de volgende zaterdag heel vroeg op pad. Wanneer ze bij een plaatsje aan de rand van het bos, vlak bij een rivier aankomen alwaar ze hun kamp willen opslaan zien ze tot hun verbazing reeds een tentje staan. Er brandt er een kampvuur, waarboven Jean een vers gevangen vis staat klaar te maken.

De andere mannen zijn blij maar vooral ook verrast dat hun vriend Jean aldaar bezig is en te mogen begroeten, maar toch ook nieuwsgierig naar wat Jean heeft moeten doen om toch mee te mogen.

Eén vraagt: “Sinds wanneer ben jij al hier” ?
En een ander vraagt: “Hoe heb jij plotseling toch gemogen van je vrouw?” ?

Jean antwoordt: “Gisteren, in de vooravond, zat ik, schijnbaar triestig in mijn zetel. Plots voelde ik warme poezelige handjes voor mijn ogen en zei mijn vrouw: ‘k zal je snel laten opkikkeren!”

Ik keek op en zag mijn vrouw in sexy lingerie gekleed. In haar ogen had ze een ondeugende blik, die had ik al in geen jaren meer gezien. Ze nam mijn hand en troonde me mee naar de kamer. Daar stonden meer dan tien kaarsen te branden en die verspreidden ook nog eens een speciale geur. Opwindende aroma’s, aldus mijn vrouw. Ze gaf me handboeien en gebood me haar aan het bed vast te maken en dat heb ik dan maar gedaan.

En toen zei ze: “En nu mag jij doen wat je maar wil!”

En voila, hier ben ik dan!


We proberen elke maand wel een nieuwe grap erin te gooien die aan de hobby sportvisserij gerelateerd is, het kan ook gaan om een grappige gebeurtenis tijdens een van de gehouden wedstrijden. Heb jij iets leuks te melden dat je graag wilt delen met de bezoekers van deze website !

Klik op de Contact formulier button om het in te sturen, uiteraard dank voor je inzending.