De Kleuren Fabriek – Vink verf:

De Kleuren Fabriek De Kleurenfabriek – Vink verf:

De nieuwste, meest uitgebreide en creatieve verfspeciaalzaak van ‘s-Hertogenbosch en omgeving heet “De Kleurenfabriek”. U vindt bij ons het grootste assortiment verf en behang. U profiteert van onze enorme verftechnische kennis. En De Kleurenfabriek is de plaats waar u idee├źn opdoet voor decoratie en kleur.

De kleurenfabriek is er voor particulieren, bedrijven en groothandel. In onze zaak hebben we een eigen unieke plaats waar kleur en decoratie de boventoon voeren. Maar tevens profiteren we van de kennis en de enorme voorraad die bij de verfgroothandel aanwezig is.

Klantgericht voor zowel de particulier en bedrijven, we hebben alles in eigen beheer.


Enkele voorbeelden waarom De Kleuren fabriek:

De beste winkel voor verf en behang:
De doelstelling van De Kleurenfabriek is om de beste winkel te zijn voor verf en behang. Dat lukt natuurlijk alleen maar door specialisatie. Bij ons vindt u daarom geen gordijnstof of rolgordijntjes. Wij beperken ons tot waar we goed in zijn, Nederlands verf en behang. Maar op dit gebied bent u bij De Kleurenfabriek dan ook aan het juiste adres. Het moet raar lopen wanneer wij uw vragen over verf en behang niet kunnen beantwoorden.;

Specialist in verf- en behangadvies:
Verf en behang zijn op veel plaatsen te koop. Maar een vakkundig en betrouwbaar advies is lastiger te vinden. Toch is een goed advies d? basis om iedere verf en behangklus tot een succes te maken. De juiste productkeuze, een goede werkinstructie en samenhang in kleur en dessins. Al deze aspecten zijn van belang om tot een goed eindresultaat te komen. Bij De Kleurenfabriek hebben we de kennis en de tijd om samen met u de juiste keuzes te maken. Vrijblijvend en kosteloos bij ons in de winkel of tegen een kleine vergoeding bij u thuis.


Even onze nieuwe balie medewerker voorstellen:
Raymond Donk, Raymond is op 1 maart gestart als balie-medewerker bij Vink Verf in Den Bosch, hij is 37 jaar en geboren en getogen in Den Bosch. Heeft 2 kinderen en zijn hobby’s zijn voetbal en vissen. Voorheen heeft Raymond gewerkt in een technische groothandel in electro materiaal. Wij wensen Raymond veel succes in zijn nieuwe job bij Vink Verf.


Contactgegevens: De Kleurenfabriek – Vink verf
Adres: Jacob van Maerlantstraat 90 – 5216 JM – s-Hertogenbosch
Tel.: 073 203 21 20 (particulieren)
Tel.: 073 613 53 55 (bedrijven-zakelijk)
E-mail: info@de-kleurenfabriek.nl
Webpagina: particulieren: De kleurenfabriek
Webpagina bedrijven: Verf groothandel Vink verf

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur
Zondag gesloten

Parkeren, dat kunt u direct voor de deur. Er is een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Gebruik de link voor de route beschrijving naar ons bedrijf, alvast hartelijk dank!

We horen graag van u. Route – bezoek De Kleuren fabriek – Vink verf Den Bosch

Loading