Jack en Piet aan het feedervissen

Zijn feedervissers bang van hun eigen vangsten:
Wie hebben we daar, Piet links en Jack rechts, beide gaan trots op de foto met een behoorlijke brasem.

Toch, als we de foto’s eens vergelijken zijn de verschillen best groot, Piet kijkt erbij alsof de brasem hem een of andere ziekte gaat bezorgen. Hij gedraagt zich alsof het slijm van de brasem toxische stoffen bevat. Dat doet Jack net even anders, die presenteert de vis zo trots als een pauw en de foto is er niet minder leuk om.

Piet vond een steur al eerder raar aanvoelen, het is maar een rare vis zo sprak hij. Voor Piet is het nog even wennen nu hij al weer een behoorlijke tijd aan het vissen is geslagen. Er is veel veranderd, de brasems zijn veel slijmeriger en paraplu’s kun je tegenwoordig niet meer met de wind mee openmaken want dan ben je hem zo kwijt.

Logisch dat Jack als een professional lacht op de foto, Jack wordt gesponsord door Cat en Piet’s zijn hoofdsponsor is de “Dikke vrouw”. Het is altijd dolle pret als de heren uit vissen gaan, en dat is veruit het belangrijkste. Wat de heren vangen wordt teruggezet zoals een goed sportvisser betaamd, een vriendschap loopt na het terugzetten nog lang door vooropgesteld dat men die niet samen met de vangsten in het water heeft gegooid.