Iphone plons

Een beetje vreemde naam voor een karper, deze karper ving Ger op 18,6 Kg. De vis ging tijdens de aanbeet in een rechte lijn naar het riet, in het riet was de vis bezig zich te ontdoen van de lijn maar dat lukte niet, het riet bewoog op en neer en sommige rietstengels vormde een bosje. Ger liep door het riet naar de plek waar de karper vastzat en hij zag deze karper gewoon rustig afwachten op wat komen gaat. Zakte naar de bodem en verroerde zich niet.

Het riet werd met de hand los getrokken en de karper werd even aangetikt met de voet, de karper zwom weg en de dril vervolgde zich. Precies op dat moment liep hengel twee ook af, met de wetenschap van nu dat aan hengel 1 een karper van 18 Kg+ zat begon het iets spannender te worden. Na een pittige dril werd de spiegelkarper geland in het net en de andere karper van plus minus 10 Kg werd geland in de weegsling.

Waarom Iphone plons, omdat Ger tot aan zijn borst het water in moest met de telefoon nog in zijn broekzak en daar kwam hij te laat achter. Hij dacht nog even de telefoon zit slechts 20 cm onder water en men zegt dat ze waterdicht zijn, wat men zegt is beslist niet altijd waar.

Het werd dure visdag maar de pret was er toch niet minder om, anders bekeken hadden we dit verhaaltje niet gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *