Ik voer en vis hier !

Het reglement is er duidelijk over:
Het is verboden om visstekken te claimen, men dient altijd in goed overleg met andere collega vissers tot passende oplossing/vergelijk te komen. Dat staat duidelijk in ons reglement beschreven, de afbeelding hieronder is dus geen passende oplossing omdat zonder enig overleg deze visstek geclaimd wordt.

Hier wordt al gevoerd b.v.d. (en de afzender)

Nu is de naam eigenlijk niet zo belangrijk het gaat meer om de manier waarop men andere op de hoogte brengt dat er al gevoerd wordt. Verblijf je veel aan de waterkant dan zullen we het met elkaar eens zijn dat de visser in dit geval overal wel een bordje kan plaatsen. Als je ze hoort voert niemand maar we weten allemaal wel beter. Een tijdje terug werd een karpervisser in een dorp benaderd om niet meer te voeren omdat er al teveel voer in lag. Die vragensteller liep slechts een dag later rond het water om er overal wat in te smijten (die heeft veel bordjes nodig).

Karpervissers gaan doorgaans vissen waar de karpers zich ophouden, en dit wordt door zowel natuurlijke en andere invloeden bepaald. Sommige karpervissers reizen vele kilometers als ze gehoord hebben waar de wat mooiere exemplaren rondzwemmen. Ter voorkoming van drukte geeft men het viswater een andere naam en weer andere plaatsen een bordje om andere zonder enig overleg te weren.

Dit bordje is niet aan een van onze wateren aangetroffen maar onze controleurs zouden het bij aantreffen beslist verwijderen. Gelukkig is ons reglement op dit soort frutsels al voorbereid, ga niet lopen zeuren over een voerplek of alwaar je langer aan het voorvoeren bent, hierover zeuren is claimen dat is in strijd met de reglementen. Een visser pakt zijn spullen en vertrekt naar de waterkant en wenst niet geconfronteerd te worden met vissers die van mening zijn dat het voorvoeren op een bepaalde stek zij hiermee ook de stek bezitten.