HSV Ons Genoegen Maaspoort heeft er een nieuwe kanjer bij…..

Even voorstellen….
Richard is onze nieuwe kanjer van HSV Ons Genoegen Maaspoort, nog voor je het hem vraagt om iets te doen staat hij er al. Toch heeft Richard ook min punten, als hij een karper staat te drillen dan belt hij Gerry al op “hey kom effe een fotootje maken Ger“, een zelfvertrouwen tot en met alsof die vis niet meer los kan schieten bij hem.

Tijdens het rondbrengen van wat flyers belde Richard Gerry ook op om even langs te komen voor het maken van een foto, op het moment dat hij aankwam zag hij dat Richard met een kromme hengel in zijn handen stond. O dacht Gerry dat is dan karper no: 2 maar hij zag geen weegsling in het water drijven, hmmmm een beetje vreemd. Nee zei Richard dit is de karper waarvoor ik belde.

Richard vist al jaren op alles, één hengel op snoek, één op witvis en één op karper het is geen probleem. Maar het kan ook anders, bijvoorbeeld alles op karper of snoek. De volgende foto’s geven een goed beeld dat hij goed weet hoe het sportvisserij-spelletje werkt. Ondertussen is Richard ook controleur en controleert op alles geeft hierbij zijn ogen goed de kost.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *