H.J.H.G.V. Cup 2023

H.J.H.G.V. Cup 2023 deze wordt gehouden bij ’t Mun te Appeltern

H.J.H.G.V. is de afkorting van Houd Je Hengel Goed Vast Wedstrijd. Ben je benieuwd geworden en wil je meer uitleg over deze afkorting en wat erachter steekt, lees meer op HSV-OGM Open 2023.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Danny Halberstadt – DSG Onderhoud en Mike van der Maat – Schilderwerken. Aan deze wedstrijd doen leden mee van HSV Ons Genoegen Maaspoort maar ook niet leden die al langer lid willen worden van de vereniging maar vanwege de wachtlijst geduld hebben. Meerdere koppels zullen in deze koppelwedstrijd hun beste beentje voor zetten die gehouden wordt bij ’t Mun te Appeltern.

Deze wedstrijd variant wordt ondertussen al meerdere jaren georganiseerd door HSV Ons Genoegen Maaspoort en een goed voorbeeld doet volgen. De deelnemers die voorheen sceptisch waren over de lol en het nut ervan zijn ondertussen zeer gemotiveerd geraakt over deze opzet.

We zien de vijver 6/7 die door Danny is afgehuurd voor deze Cup op 12 november alwaar de deelnemers hun hengels soms letterlijk in het water gooien. Hier komt ook de uitdrukking vandaan, ik ga effe mijn hengels ingooien.

Vijfer 6/7 ’t Mun

De deelnemers:
> Danny & Mike
> Jack &
> Mees & John v C
> Arnold & Hans
> Jan & John-B
> Andre & Melvin
> Adri & Ton
> Rob & Luca

Update:
Er is door de organisatie uitgeweken naar een andere locatie, er is gekozen voor de Vossenkuil. Deze keuze was noodzakelijk omdat het vissen op karpers bij de accommodatie ’t Mun is komen te vervallen. Het Team ’t Mun is er helaas mee gestopt.

De vangsten van deze wedstrijd vielen wat tegen, het water was behoorlijk troebel met duidelijk veel blauwalgen. Sommige deelnemers gaven aan dat de Vossekuil niet hun ding was maar daar kan de organisatie niets aan doen. Ook als er slechts gevangen wordt is er altijd een winnaar. Vader en zoon (Rob en Luca) hebben met overtuiging de eerste plaats gepakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *