Grote schoonmaak Noorderplas

Onze voorzitter deed een verzoek bij de gemeente of de invalide steiger schoonmaak beurt kon krijgen, dan gaat er een blauwe dag voorbij en zien we dat de daad al snel bij het woord gevoegd wordt. Sommige mensen denken dat alle schoonmaak en herstel werkzaamheden allemaal vanzelfsprekend zijn maar dit is beslist niet het geval.

Beheer en openbare ruimte gemeente en van den Biggelaar

Medewerkers van de gemeente ‘s-Hertogenbosch “Beheer openbare ruimte” van het wijkteam Empel en Maaspoort zijn regelmatig bezig zodat je de Noorderplas en omgeving door een ringetje kunt halen. De invalide steiger wordt vandaag even grondig onder handen genomen en ze bekijken de steiger even of het ook hier allemaal naar wens verloopt.

Op de foto zien we dat een medewerker van den Biggelaar uit Den Dungen bezig om behulp van hoge drukreiniger de algen (die de steiger spek glad maken als het nat weer is) eraf te spuiten zodat de steiger weer optimaal gebruikt kan worden waarvoor deze ook voor bedoeld is.

Schoonspuiten van de steiger

Bedankje:
Een woord van dank is hier wel op zijn plaats, uiteraard wil het bestuur alle vrijwilligers / medewerkers voor het seizoen 2009 bedanken voor hun tijd en inzet. Ook bedanken we de medewerkers van de gemeente ‘s-Hertogenbosch onder leiding van Joris Strien voor een schone wijk en met name zeer opgeruimd Burgemeester van Zwietenpark. In het laatste boekje ‘Visserslatijn’ zijn deze personen ook al besproken.

HSV Ons Genoegen Maaspoort heeft het met onze gemeente goed getroffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *