Doorenbosch Elektro

Over Doorenbosch Elektrotechniek

De naam Doorenbosch is in ‘s-Hertogenbosch en omstreken al 80 jaar een begrip op het gebied van elektrotechniek. Een rijke historie, waarin mijn opa ooit de eerste stappen zette.

We weten waar we vandaan komen, maar ook waar we naartoe willen!

In de wereld van morgen is elektrotechniek belangrijker dan ooit. Denk aan de transitie van fossiele brandstof naar elektriciteit voor onze autos en zeker onze huizen. Denk ook aan domotica, waarmee we ons leven steeds comfortabeler, veiliger en effecienter weten in te richten.

Doorenbosch Elektrotechniek wil voorop lopen in deze ontwikkelingen, zonder er al te ingewikkeld over te doen. Want ook Bossche nuchterheid zit al 80 jaar in ons DNA. Dat betekent; netjes met mensen omgaan, goede kwaliteit leveren en afspraken nakomen. Zo deed mijn opa het, zo deed mijn vader het. Zo doen wij het. En zo zullen wij het blijven doen!

Daar staat de naam Doorenbosch voor!

Doornbosch elektro

Diensten:

 • Nieuwbouw;
  Bouwen is een complex proces waarbij de elektrotechnische installatie een steeds grotere rol speelt. Het is bij nieuwbouw dan ook van belang om een partner te kiezen die mee kan denken met de architect en aannemer, om een compleet plan te kunnen opstellen van hoe de installatie veilig en efficient geïntegreerd wordt in het project. Doorenbosch begrijpt deze uitdaging en heeft alle capaciteiten in huis om die rol op zich te nemen. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, industrie, logistiek of een particuliere woning.
 • Renovatie;
  Bij het renoveren van woningen, de herbestemming van panden en verduurzamingstrajecten is de elektrotechnische installatie vaak een van de belangrijkste componenten. Wij werken daarbij voor aannemers, VVEs, woningcoöperaties en vastgoedbeheerders. Doorenbosch elektrotechniek heeft alle kennis en ervaring in huis om u volledig te ondersteunen met het vernieuwen van de elektrotechnische installatie bij uw renovatie en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan alle eisen van de toekomst.
 • Onderhoud;
  Onze service- en onderhoudsafdeling is dé partner waar woningcoöperaties, aannemers en VVs op kunnen vertrouwen, wanneer het gaat om het onderhoud van elektrotechnische installaties.
 • Domotica;
  Wij installeren ook domotica- en smart-home-systemen in alle vormen en maten. Van een eenvoudige bewegingsmelder tot een allesomvattende KNX installatie. En van bedrijfspand tot particuliere woning.
 • Netwerken;
  Het bekabelde datanetwerk is het zenuwstelsel van uw bedrijf. Vrijwel alle dagelijkse processen lopen er overheen en het is uw verbinding met de buitenwereld. Een datanetwerk moet dan ook aangelegd worden door een partij met de juiste kennis en ervaring.
 • Video / Intercom;
  Het aanleggen en onderhouden van (video) intercomsystemen is een van onze specialismen. (Video) intercoms zagen we voorheen vooral in appartementencomplexen en kantoorgebouwen, maar ook particulieren kiezen steeds vaker voor een intercomsysteem. Wij werken met systemen van betrouwbare partners als Urmet en STR Electronics.

Doorenbosch contact gegevens:
Adres gegevens: Bedrijventerrein Maasakkers 4998
Rietwaard 17 5236 WC s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 648 88 90
E-mail: info@doorenboschelektro.nl
KVK-nummer: 16080563
Webpagina: Doorenbosch Elektro

Loading