Deeper visvinder en diepte meter

Deeper:
Net begonnen een visvinder te gebruiken en heeft u de basis onder de knie maar wilt u meer halen uit uw visvinder, dan kan dit artikel u wellicht hebben. We hebben Mandy bereid gevonden ons te helpen om meer uit de Deeper te halen.

Weet u niet zeker of u de beelden op de visvinder juist interpreteert, geen zorgen, Mandy help u graag verder en met deze handleiding zal u leren hoe u het scherm van de visvinder moet interpreteren zodat u kunt identificeren wanneer u te maken heeft met aasvis. Met een prijswinnende vis of gewoon met een gezonken boom waar u aan blijft haken. U heeft slecht 7 minuten nodig om deze handleiding door te nemen en aan het einde ervan kunt u het volgende aflezen met gebruik van uw visvinder.

Deeper Sonars maken gebruik van een wifiverbinding voor koppeling met uw smartphone of tablet. Hierdoor heeft u een stabiele draadloze verbinding en het beste werpbereik van elke uitwerpbare visvinder (Deepers werken net als een wifi-hotspot – u heeft een internetverbinding of mobiele netwerkverbinding nodig).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *