Cees geeft de opdracht terug aan het bestuur

Ontvangen van Dhr. Cees Melis:

Bij deze verzoek ik de website beheerder dat tot mijn ontzetting dat mijn naam en foto nog steeds op de verenigingswebsite staat (deze was opgenomen in de lijst Het Bestuur onder bestuursleden). Blijkbaar is het bestuur (voorzitter) in gebreke gebleven en nog niet de moeite heeft genomen de website beheerder daar over in te lichten. En ben dan ook erg teleurgesteld in het voltallige bestuur.

Ik had daar al eerder melding van gemaakt in mijn ontslagmail als Ad-interim secretaris van zaterdag 14 april. Tevens maak ik van de gelegenheid gebruik om te vragen op de verenigingswebsite te vermelden aan de leden van HSV-OGM, dat ik vraag om ook de leden op de hoogte te brengen van mijn kortstondige verblijf als Ad-Interim secretaris in het bestuur van HSV-OGM, dit direct enkele weken na mijn aanstelling tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 14 maart j.l.

Ook wil ik graag dat de rede van mijn ontslag deels bekend wordt gemaakt en is als volgt ingegeven door mij.

Dat het voor mijn ondoenlijk is geworden door te gaan in de onhandelbare ontstaande bestuurscrisis op dit moment. Ik ga verder inhoudelijk niet op deze crisis in maar was voor mij aanleiding per direct te stoppen naar afwijkende standpunten binnen het bestuur genomen en waar ik geen verantwoordelijkheid voor wensten te nemen. Kreeg het gevoel niet meer optimaal te kunnen functioneren, voelde mij ook al niet op mijn gemak nadat ik alles ingelezen had in afwijkende standpunten van verschillende oude bestuursvergaderingen uit de vorige bestuurssamenstellingen.

Met vriendelijke groet,

Cees

Loading

3 gedachten over “Cees geeft de opdracht terug aan het bestuur”

  1. Beste Cees wat erg dat het zo loopt , de vereniging mist nu een oprechte capabele man die zich met hart en ziel inzet voor het verenigings belang . Maar je hebt gelijk om op te stappen je kan niet ****** *** ************* ************* mensen die ****** hun ***** ****** dienen.


    Op verzoek van Het Bestuur door de website beheerder aangepast/verwijderd.

  2. Beste Cees,
    Ik mocht een behoorlijk lange tijd samenwerken met jou als bestuurslid, je bent een open en eerlijk persoon met een ongekende transparantie. Maar je bent ook een dagje ouder, bijna 80 jaar dacht ik. Ik heb alleen maar respect voor de poging die je weer probeerde op te pakken. Als persoon zei ik al op de vraag door jou gesteld (zal ik de map secretaris weer oppakken) niet doen, maar in het belang van de vereniging zei ik wel doen. Helaas het is niet anders, niet alles wat je doet lukt 🙂

    Nogmaals dank voor je tijd en inzet gedaan voor de vereniging, ga lekker vissen en neem wat meer rust.

    Groetjes Gerry

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *