Boksen – Kickboksen – MMA – Brazilian Jiu Jitsu – BJJ ‘s-Hertogenbosch


Brazilian Jiu Jitsu BJJ ‘s-Hertogenbosch & Kick Boxing Den Bosch beschikt over vele mogelijkheden aan vecht- en verdedigingssporten.

Boksen – Kickboksen – MMA – Brazilian Jiu Jitsu – BJJ ‘s-Hertogenbosch:
Bij ons kun je trainen met verschillende vechtsporten en weerbaarheid trainingen, zoek je een plaats in regio ‘s-Hertogenbosch waar je verantwoord kunt boksen, kickboksen, Mixed martial arts (Engels voor gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA of Brazilian Jiu Jitsu, je hebt wel of juist niet de ambitie om deel te nemen aan wedstrijden? Gewoon zin om een uurtje helemaal los te gaan tijdens een van de trainingen dan zien wij jou graag terug in onze sportschool voor de juiste balans tussen intensiteit en verantwoord bezig te zijn.

BJJ ‘s-Hertogenbosch is aangesloten bij het team van Jiu Jitsu Factory Nederland (JJF) en de Jiu Jitsu Foundation International Association (JJFIA).

Onze trainers staan voor je klaar om je te stimuleren het optimale uit jezelf te halen. Bij ons kun je vol zelfvertrouwen trainen op een tempo en niveau dat voor jou naast passend ook het beste is. Onze leden nemen om uiteenlopende redenen deel aan de verschillende lessen.

De meest voorkomende redenen zijn:
Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen;Je wilt je conditie verbeteren;Je leert diverse zelfverdedigings-technieken;Je verbrandt behoorlijk veel calorieën.

Ga voor de sport die het beste bij je past:
➢ Boksen;
➢ Kick-boksen;
➢ Mixed martial arts (MMA);
➢ Brazilian Jiu Jitsu;
➢ Grappling, vechtsport en verzamelnaam voor de verschillende technieken;
➢ Smal groep trainingen;
➢ Personal training voor zowel jeugd en volwassenen.

Om je doelen te bereiken in welke sport ook zijn structuur, houvast en ondersteuning noodzakelijk. Een goed trainingsschema door onze trainers opgesteld is de basis voor het behalen van jouw doelen. Voor wie hierin nog een stapje verder wil is een personal trainer wellicht een goed idee.

Proeflessen:
Proeflessen bij BJJ, twee proeflessen gratis en geen inschrijfkosten, neem vooraf even contact op met Raymon of Gino.
Proeflessen zijn voor alle niveaus en leeftijden, BJJ Den Bosch wil de drempel voor iedereen toegankelijk maken. proefles aanvragen klik dan hier ! je kunt ook bellen of WhatsApp met Gino of Raymon voor meer info.

Contactgegevens Brazilian Jiu Jitsu BJJ Den Bosch:
Eigenaren: Raymon van den Berg en Gino van Gulik
Adres: Hambakendreef 2a
Plaats: ‘s-Hertogenbosch – Den Bosch
Postcode: 5231 RJ

Tel.: +31 6 22450338 – Gino
Tel.: +31 6 41193520 – Raymon

E-Mail: Brazilian Jiu Jitsu BJJ – ‘s-Hertogenbosch
E-Mail adres: bjjdenbosch@gmail.com
IBAN: NL73INGB0006427769
KvK: 77542347

Facebook BJJ ‘s-Hertogenbosch
Facebook Kick Boxing Den Bosch
Webpagina Brazilian Jiu Jitsu – BJJ Den Bosch
Webpagina Kick-boxing Den Bosch

Gratis proefles aanvragen klik dan hier !

Gino van Gulik, eigenaar van BJJ ‘s-Hertogenbosch, heeft een rijke geschiedenis in de wereld van de vechtsport. Topvechters als Albert Kraus zijn bij Gino begonnen met trainen en hebben bij hem de basis voor hun succesvolle carrière gelegd. Gino heeft hiervoor het Lerarendiploma B (kick)boksen behaald. Kickboksen en boksen doet hij al sinds zijn jeugd en op latere leeftijd is hij begonnen met BJJ en Judo. In Judo heeft hij de zwarte band behaald onder Mark Kradolfer, en in het BJJ heeft hij na jaren werken de zwarte band behaald onder Mathieu Peters.

Raymon van den Berg, eigenaar van BJJ ‘s-Hertogenbosch, heeft zijn achtergrond in de atletiek als oud-toploper. Inmiddels is hij sinds 2010 actief in de vechtsport en beoefent hij BJJ (purple belt), MMA en Kickboksen. Raymon is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en heeft gewerkt als opleidingsdocent en opleidingscoördinator bij de Sportacademie van het Koning Willem I College. Raymon heeft ook de opleiding KSS3: trainer/coach (kick)boksen afgerond.

Sport is goed voor het lichaam:
We zitten teveel en bewegen te weinig. Daarom wil NOC*NSF het aantal sportende mensen de komende jaren met 10 procent verhogen. Sport is goed voor de gezondheid. Tegelijkertijd draagt sport bij aan een fitte en vitale samenleving, waardoor de gezondheidszorg minder belast wordt. Zeker met het oog op toenemende vergrijzing in Nederland is dat een niet onbelangrijk gegeven. Sport en bewegen dragen bij aan de gezondheid van mensen. Dat blijkt uit tal van onderzoeken. Sport zorgt voor een betere conditie, meer spierkracht, een gezonde levensstijl, een goede nachtrust en een minder hoge medische consumptie. Sporten verkleint namelijk het risico op een groot aantal aandoeningen als hart- en vaatziekten.

Met sport kom je beslist verder.

Loading