Benidorm Bastards:

Benidorm Bastards:
Dat de Benidorm Bastards ook de Noorderplas bezoeken dat had zelfs Tony niet verwacht, ook niet in zijn stoutste dromen. Wat gebeurde er…….

Het gebeurde tijdens de karper koppelwedstrijd van 2010, Tony is met Gerry in gesprek en een man die veel weg heeft van een Fransman loopt met een wandelstok en wat visspullen op een karretje langs Tony richting de invalide steiger.

Tony: kijkt Gerry aan en zegt “what the fok is da Ger“.
Gerry: “ik denk dat hij gaat vissen“.
Tony: Hey Gerry jij bent controleur vraag even of hij lid is.
Gerry: zegt “ja maar jij bent ook controleur Tony dus dat kan jij ook“.
Tony: zegt “Gerry alsjeblieft doe jij dit even en wijst richting de invaliden steiger”.

Gerry loopt de invaliden steiger op en zegt “goedemorgen mijnheer mag ik vragen wat u gaat doen“.
De Fransman: Als antwoord hoort hij “Bonjour monsieur“.
Gerry: antwoord ook netjes “Bonjour monsieur” en vervolgt met “S’il vous plat la carte de peche“, wat zoiets betekend als mag ik uw vispapieren even inzien.

Deze persoon overhandigd een VISpas van HSV Ons Genoegen Maaspoort.

Gerry roept naar Tony, “hij is gewoon lid maat” en Tony kijkt Gerry aan alsof de invaliden steiger in brand staat.

Ja maar er zijn vrije zones Ger hij kan daar vissen, dit is een invaliden steiger. Dus ik vraag aan deze Fransman, “vous étes handicap?” en de Fransman antwoord “oui oui” oftewel ja ja en hij laat zijn invalide kaart zien.

Tony: sja zegt hij, “sjonge jonge hij is ook nog invalide wa kan ik doen” laat hem maar vissen dan, “ik kan nie weg sturen“.
De Fransman: roept “Je suppose que ce n’est pas un problime ici est que je vais péher que les personnes handicaptes?” en inderdaad de steiger is juist bedoeld voor invaliden.

Tony: vraagt aan Gerry “hoelang blijft ie vissen Ger?” en Gerry zegt tegen Tony hoe moet ik dat in het Frans vragen Tony doe het nu maar zelf. Uiteindelijk wordt het duidelijk dat deze Fransman slechts twee uurtjes blijft vissen en Tony vind het geen probleem.

Maar Gert-Jan zit ook in het complot en zegt tegen Tony, “ik vind dit niet normaal hoor, gewoon weg sturen die man” Tony zegt “wegsturen kom op Gert-Jan wat is dit nou die man is invalide, hoe kan je die weg sturen“.

De Fransman komt tijdens deze discussie naar de paraplu gelopen en gaat recht voor Tony staan en roept “Monsieur Tony!“.

Tony: zegt ja ja dat ben ik, “Monsieur Tony from Liverpool“, “jah what is dit Ger”.

Op dat moment staat iedereen te lachen behalve Tony want die snapte er helemaal niets meer van. De Fransman stelde zich maar even voor, “ik ben geen Fransman Tony, ik ben Willem uit Waalwijk, je bent in de maling genomen”. Zo zie je maar dat Benidorm Bastards ook aan de Noorderplas komt, en toen was er koffie.

Er wordt wat afgelachen aan de Noorderplas maar hierbij werden de hengels scherp in de gaten gehouden zodat er ook nog gevist werd.

Ger had Willem gevraagd om tijdens de wedstrijd langs te komen als visser voor de invaliden steiger om zo de Benidom Bastards grap uit te halen.

Loading

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *