Aspirant vergunninghouder

Het aspirant vergunnings-houderschap:
De aspirant-vergunning is een mogelijkheid om op een leuke en voordelige manier kennis te maken met de hengelsport en hengelsportvereniging Ons Genoegen Maaspoort. Het moet voor beide kanten klikken, dat is ook een onmiskenbaar belangrijk punt voor beide partijen. Voor het bedrag dat vermeld staat onder lid worden kunt u zonder enige extra financiële verplichtingen de hengelsport uitproberen.

Hoewel de aspirant-vergunning geen volwaardig lidmaatschap is mogen de houders ervan wel meedoen aan alle vereniging activiteiten. Uiteraard mag u de hengelsport beoefenen, instructie-avonden bijwonen, viswedstrijden enz.. enz.. De aspirant-vergunning is geldig voor het lopende seizoen en maximaal een seizoen extra. Haalt u een aspirant vergunning bijvoorbeeld in mei 2021 op dan kunt u hiermee vissen in het seizoen 2021 en het seizoen 2022 voor het bedrag vermeld onder lid worden. Desgewenst kan het bestuur samen met u gedurende deze periode beslissen om de aspirant-vergunning wel/niet om te zetten naar een definitief lidmaatschap.

Onze controleurs en tot controle bevoegde personen zien er op toe dat alle leden en aspirant-vergunning houders zich houden aan de bepalingen en de reglementen. Dit wordt vanzelfsprekend van alle leden verwacht, een ieder die zich hieraan houd en daarnaast met de juiste normen en waarden in het leven staat, hiervoor zal het geen enkel probleem zijn om op een later moment de aspirant-vergunning om te zetten naar een definitief lidmaatschap.

Van elk (aspirant)-lid wordt verwacht dat deze kennis heeft genomen van alle reglementen:
Het bestuur adviseert u dan ook met klem om vooraf de verenigings-reglementen te lezen. Onwetendheid mag nooit het excuus zijn en u voorkomt beslist teleurstellingen achteraf. HSV Ons Genoegen Maaspoort heeft mogelijkerwijs reglementen die in het geheel niet bij uw vorm van visserij passen, in dat geval even goede vrienden er is immers viswater genoeg.

Aspirant-vergunninghouders mogen vissen met maximaal twee hengels in alle verenigingswateren, nachtvissen is niet toegestaan. Als aspirant-vergunninghouder kunt u na verloop van tijd wel een verzoek doen om te mogen nachtvissen, het bestuur kan op een later moment positief beslissen met de extra aanvullende nachtvis-toestemming. Van de leden wordt een positieve en sportieve houding verwacht – zowel in de uitoefening van de liefhebberij als in het contact met leden en bestuursleden. Aspirant-vergunninghouders hebben geen kies/stemrecht.

Wat willen we graag van u weten:

  • Heeft u de reglementen al gelezen ja/nee;
  • Uw voor + achternaam;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw adres + postcode + woonplaats
  • Type visser, wit-visser, roof-visser, karper-visser, of anders.

Klik op de volgende button Contact formulier en stuur ons uw gegevens, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Verder hoeft u niets te doen, via het opgegeven Email adres krijgt u bericht over de vervolgstappen.

Namens het bestuur van HSV Ons Genoegen Maaspoort.

p.s.:
Het bestuur bepaald over toetreding van aspirant- nieuwe leden. In geval van een ledenstop worden aanvragen voor het aspirant-lidmaatschap ingeschreven op volgorde van binnenkomst. Het aantal vissers op karper en grotere vissoorten is op dit moment voldoende voor het beschikbare verenigings-water, er is voor karpervissers sowieso een ledenstop ingesteld omdat de wachtlijst met 25+ behoorlijk is. De huidige karpervissers hebben tijdens eerdere ALV’s kenbaar gemaakt het aantal karpervissers op max 50 te houden en omdat niemand van de karpervissers zijn lidmaatschap opzegt is het wegwerken hiervan voorlopig geen optie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *