Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Actueel - Info

Het spiegelkarper project 2021

Beste karpervissers, leden en omwonenden we hebben een leuk initiatief,

Wie doet er mee:
Mike kwam met het voorstel / idee om het volgende plan uit te werken, we gaan net als in 2019 opnieuw proberen dat primair alle karpervissers (en leden) bereid zijn tot sponsoring voor een karperuitzetting van speciaal ras spiegelkarpers. In dit geval gaf Jarno het advies te gaan voor het Duitse ras spiegelkarpers van 5 Kg per stuk, elders in de regio zijn deze karpers een tijdje terug uitgezet en aldaar groeien deze karpers stuk voor stuk uit tot prachtige zware spiegelkarpers.

De sponsorbedragen die we gezamenlijk bijeen krijgen worden aan de club geschonken met het doel om hiervan deze bijzondere spiegelkarpers aan te kopen voor de vereniging, uiteraard betaald ook de vereniging hier ook aan mee. Het totaal bedrag wordt sowieso door de penningmeester Arnold verdubbeld (o.v. financieel verantwoord).

Verschillende deelnemers en bedrijven hebben aangegeven een hoger bedrag te willen doneren maar dat is aan hun, met heden ongeveer 40+ aan karpervissers betekend dit als iedereen b.v. € 25,- inlegt/sponsort dat er ongeveer voor € 2000,- aan genoemde karpers besteld kan worden die qua gewicht de eerdere uitzettingen snel zullen inhalen.

We gaan alle leden/deelnemers ervan op de hoogte houden:
 • hoe hoog de teller staat €
 • wanneer de bestelling gedaan wordt
 • wie gaat de karpers leveren en wanneer
 • welke soort/bloedlijnen zijn de karpers en hoeveel


 • Uiteraard maken we later ook breed kenbaar wanneer deze uitzetting gaat plaatsvinden, alle helpende handen worden op die dag ook genoteerd als vrijwilligers die later in aanmerking komen voor de 3e-hengelvergunning net als voorgaande jaren. De vereniging dat zijn we allemaal samen, het moet beslist een samenwerkingsverband blijven. Het spreekt voor zich dat Mike zelf ook graag meedoet, soortgelijk project was in 2019 een succes en behoorlijk wat personen hebben toen al aangegeven dat het een bijzonder leuk project was.

  Dit project gaat beslist doorgang vinden, de gegevens i.v.m. overmakingen naar het rekening nummer van de vereniging staat vermeld maar laten we ook inventariseren wie er meedoen en met welk sponsorbedrag. Uiteraard plaatsen we later alle aanvullende achtergrond informatie ook op de website in dit artikel.

  Wat is nu beter mannen:
  Honderden euro's uitgeven om in een betaalwater te vissen op uiteindelijk dezelfde slag vissen waarbij alleen de brandstofkosten al ver boven de donatie bedragen zullen uitstijgen of een verenigingswater met een goed gecontroleerde groep karpervissers en dat ook nog vlak naast de deur van je woonhuis bij wijze van spreken. Een betaalwater in Nederland Carplantis is heel erg leuk maar bedenk ook dat betaalwateren een behoorlijk prijskaartje hebben, prijs per koppel per week is € 795,- (dat is €397,50 p.p.p.w) en de prijs voor niet vissers per week € 100,-. Met dit plan zijn we gezamenlijk heel slim bezig, uiteraard hebben de vis-uitstapjes ook zijn charmes maar dat geld ook voor dit project.

  We vermelden maar al te graag die leden, personen en bedrijven die aangegeven hebben graag mee te willen doen:

  Harran, RAL Stuc, Daan van den Heuvel Tandartsenpraktijk de Zevenhont, Wits Zuid vastgoed-onderhoud, Michael-B, John van Creij Infratechniek, Rob-W, Willem, Riny-S, Doorenbosch Elektro, Heesakkers Schilderwerken, Johan-H, Marco-S, Johan-S, Bram-S, J-Beekmans, Autobedrijf Pitstop4You, Mike van der Maat schilderwerken, Gerry, Cees, Arnold, Uw naam hier !

  Heeft u zichzelf wel aangemeld als deelnemer maar uw naam staat er nog niet bij laat het Gerry dan even weten. U kunt ook reageren op dit bericht en/of een waardering geven.

  Update 18 nov:
  Op 28 nov. gaan Marco, Cees en Gerry bij de mogelijke leverancier kijken wat voor karpers ze daar hebben, wat ze kosten per KG en wanneer er geleverd kan worden. We zullen daar onze ogen aldaar goed de kost geven, we maken ook wat foto's en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

  Dit project gaat gegarandeerd door ! dat staat nu al vast.
 • Voorkeur maak uw donatie bedrag over naar de vereniging/penningmeester;
 • of geef de donatie contant voor dit project aan de penningmeester of Gerry.

 • Bankgegevens: ING bank 7617172
  IBAN nummer: NL79INGB0007617172

  Ten name van HSV Ons Genoegen Maaspoort spiegelkarpers 2020-2021
  Penningmeester: Arnold van Houtum  Wij houden jullie op de hoogte.
  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst.

  Reactie plaatsen

  Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.

  Waardering

  Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

  Logt u a.u.b. in om te stemmen. om te stemmen.

  Uitmuntend! Uitmuntend! 100% [1 stem]
  Zeer goed Zeer goed 0% [Geen stemmen]
  Goed Goed 0% [Geen stemmen]
  Matig Matig 0% [Geen stemmen]
  Slecht Slecht 0% [Geen stemmen]
  Verwerkingstijd: 0.03 seconden
  948,826 unieke bezoeken