Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.

Calendar

June 2023

Zon Maa Din Woe Don Vri Zat
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Actueel - Info

Verslag Witvis-wedstrijden 2012.

HSV- Ons Genoegen Maaspoort witvis wedstrijdverlagen.

Witvis en Karperwedstrijden, elk lid kan aan de wedstrijden meedoen. Het foto materiaal van de eerder gehouden wedstrijden vind u ook in het fotoalbum Album: Witvis wedstrijden 2011. Onze uitgebreide wedstrijden agenda klik dan hier !

In dit verslag plaatsen we een kleine selectie uit dat foto-album. In dit verslag hebben we de volgende wedstrijd-onderwerpen. Voor de wedstrijden gehouden aan de Noorderplas geld het volgende: avond voor de wedstrijd stek/sector nummer trekken aansluitend de mogelijkheid om te voeren in je eigen sector. Over het tijdstip wordt nog even overlegd. Vissen vanaf de kant/oever, er mag niet gevist worden vanuit ??n boot.Vrije-hengel 22 april 2011 De Maas:
Op zondag 22-04-2012 was de eerste wedstrijd van het jaar, de 1e Vrije hengelwedstrijd gehouden aan De Maas.

Eindelijk was het zo ver het nieuwe wedstrijd seizoen ging van start. Het weer voorspelde niet veel goeds maar al met al viel het nog mee Piet zei het gaat niet regenen maar gelukkig hadden wij de paraplu bij ons.

Het was wel weer even wennen aan de maas opbouwen op de gladde basalt. Het was laag water en dat is doorgaans niet het best vangende tij,het stroomde voor geen cent we konden met 40 gram vissen. Om 08.00 uur ging het van start en weldra werd hier en daar wel een visje gevangen kleine bliek ,voorn, winde en hier en daar een roofbleitje.

En Arnold kreeg bezoek van een meter snoek. Maar de vangst ging voor Sander toch de goede kant uit want hij zat goed in de vangst en als enige had hij wel een platte. Piet bleef op de nul en had nog wel de kont plaats en andy ging wel van de nul. Maar de kop is eraf. En hopelijk vangen we de volgende wedstrijd op 29-04 bij crevecoeur weer wat kilo,s.

Rest mij namens de wedstrijd commissie u uit te nodigen voor de koningswedstrijd volgende week en wij hopen u daar te zien.

De resultaten:


29-04-2012 de Eerste Konings wedstrijd bij Cr?vecoeur:
Wat moet ik er van zeggen we hadden net de nummers getrokken en begaven ons naar de stek. Maar opeens werden we aan gesproken of wij de wedstrijd hadden aan gevraagd ja wij vragen al onze wedstrijden aan, maar volgens deze man zaten wij toch echt aan het verkeerde water want hij wist het. Cees stopte de discussie en we sloten gewoon bij hun laatste nummer aan.

Tijdens het vissen was Arnold in de grote vergunning gedoken en kwam met de mededeling dat wij goed zaten en onze medevissers fout het door hun genoemde water bestaat immers niet [oude dieze Treurenburg]. Het heet oude dieze Cr?vecoeur en dus is het opgelost. We moeten nog wel aan de federatie duidelijk maken dat zij geen goedkeuring kunnen geven aan een lokatie die in de volksmond Treurenburg wordt genoemd en hopende hier voor altijd een eind aan te maken.

Nu een kort verslagje over het vissen waarom kort omdat er niet veel te melden is we zaten met twee op een stek de vangst was echt slecht oorzaak nu de vistrap er is is de sluis gesloten wat inhoud dat het gedeelte na de vistrap stilstaand water is geworden en dat ten kosten van de vangst, de vissers uit Den Dungen die dus voor de vistrap zaten hadden toch maar liefst 35kg 33kg 24kg 22kg 18kg enz. enz.

Frank had een brasem gehaakt in zijn kieuw Piet nooit een beet gezien Toon twee tikjes. Sander twee tikjes Cees had vis Arnold was ons de baas en Indy kon ons deze keer zijn hielen laten zien. De volgende wedstrijd op 6 mei aan de maas bij bokhoven tot dan.

06-05-2012 De 2e Konings-wedstrijd bij Maas:
Het was koud en daar is alles mee gezegd helaas kan ik er niet meer van maken triest.
20 mei vissen op de Noorderplas wie weet, 19 mei voorvoeren en sector loten.

Groeten Toon, Witvis wedstrijdcommissie.


10-06-2012 derde konings wedstrijd aan de AA. Helaas weinig vissers,het weer was goed lekker in de zon niet al te heet. Toch is het een mooi viswater en ik denk dat we er vaker gaan vissen. We hebben toch wat mooie brasems gevangen, en verschillende onderlijnen en haken hebben het begeven onder het geweld van deze mooie wedstrijd vis.

Groetjes Sander & Toon.


10-06-2012 derde konings wedstrijd gehouden aan de AA.

Helaas weinig vissers, het weer was goed lekker in de zon niet al te heet. Toch is het een mooi viswater en ik denk dat we er vaker gaan vissen. We hebben toch wat mooie brasems gevangen, en verschillende onderlijnen en haken hebben het begeven onder het geweld van deze mooie wedstrijd vis.

09-9-2012, de vijfde Konings-wedstrijd gehouden aan de Noorderplas:
Helaas werd er weinig vis gevangen, het weer was goed en al zittend lekker in de zon was het zeer ontspannend. Hopelijk wordt er de volgende keer meer gevangen want als er zo met de vaststok gevist wordt in de zuidoost hoek dan komen er regelmatig mooie voorns uit.

23-09-2012, de zesde Konings-wedstrijd gevist bij Cr?vecoeur.
De vangst was magertjes helaas gaf de vis geen thuis maar dat is tegenwoordig geen uitzondering meer, helaas maar tja we doen het ermee.

Cees en Arnold hadden ieder een brasem erbij en dat gaf deze keer de doorslag. Tevens is het klassement opgemaakt en is Arnold de Koning van 2012, Sander een verdienstelijke tweede en Cees derde.

Heren proficiat namens een ieder.

De resultaten:


Herfstwedstrijd 30-9-2012 Noorderplas:

De voor laatste wedstrijd van 2012, het was een mooie herfstdag en de zon scheen lekker met een matig zuidwester windje dat blies over de mooie Noorderplas, en zowaar er sprong ook nog vis.

De eerste aanbeten lieten niet al te lang op zich wachten er was deze keer niet voor gevoerd en zo zie je maar dat het niet noodzakelijk is. Maar het waren niet de brasems die in het begin beten maar bakstenen van voorns en later kon ik nog twee mooie brasems landen. Toon hoorde dat zijn medevissers ook vis in het net hadden maar niet wat er inzat.

Na het wegen was het duidelijk zie de uitslag. Op naar de laatste wedstrijd en nog wat inhalen en dat vult ieder voor zich in.Groetjes Sander & Toon.

Heeft u op of aanmerkingen over deze lijst met bijbehorende scores en/of punten dan graag contact opnemen met de witvis-wedstrijdcommissie t.w. Sander en Toon.Tweede herfst wedstrijd 14-10-2012 Maas:
De voor laatste wedstrijd, het was een mooie herfstdag de zon scheen lekker met een matig zuidwester-windje, deze blies over de mooie Noorderplas en zowaar er sprong vis.

De eerste aanbeten lieten niet al te lang op zich wachten er was niet voor gevoerd en zo zie je maar dat het niet noodzakelijk is.Maar het waren niet de brasems die in het begin beten maar bakstenen van voorns en later kon ik nog twee mooie brasems laden ik hoorde dat mij mede vissers ook vis in het net hadden maar niet wat er inzat.

Na het wegen was het duidelijk zie uitslag. Op naar de laatste wedstrijd en nog wat inhalen en dan dat vult ieder voor zich in. Winnaar is Frank geworden want hij wist toch twee brasems te vangen, wat de doorslag gaf. Sander viste naar een tweede plek ook dankzij een brasem die nu eenmaal meer gewicht in het schaaltje brengt dan een voorn. Arnold zat vanaf het begin in de vis maar helaas alleen voorn,Toon zat net naast de stroming te vissen en het ging niet zoals hij wilde Ed en Indy hadden het het sleghts getroffen geen vis helaas.

De eindstand is Frank, Toon, Arnold. Helaas voor de anderen het gaat over twee geviste wedstrijden.Met vriendelijke groeten de witvis-wedstrijdcommissie.
Verwerkingstijd: 0.03 seconden
1,856,467 unieke bezoeken