Herfst foto’s


Wanneer de herfst begint, is afhankelijk van welke herfst je precies bedoelt. De meteorologische herfst begint op 1 september, die datum wordt aangehouden door weerkundigen. Maar er is een ook astronomische herfst. Wij houden het bij de meteorologische herfst het moment dat de natuur gaat kleuren, bomen en struiken worden met de dag fraaier om te zien en de dierenwereld bereid zich voor op de koude dagen met wind regen en aanzienlijk minder daglichturen. Tijdens deze periode maken we mooie foto’s en een deel hiervan willen we graag met iedereen delen.

Herfst 2019:

De volgende foto is gemaakt door Marco, een van onze leden. Het is herfst buiten en dat levert mooie kleuren op. Binnen onze vereniging is het ook herfst gezien het onderstaande bericht. Waar we ook lopen rond de Noorderplas de kleuren blijven mooi om te zien.

Desalniettemin, een mooie herfst-foto.

Herfst 2023:

De volgende foto is gemaakt door Gerry, achter het riet wedstrijdzone 2. We zien de vliegenzwam, de klassieker onder de paddenstoelen, bijna iedereen kent hem wel. Je ziet ze in het bos of langs lanen vaak onder berken, eiken, beuken en lindes staan of onder naaldbomen.

De Vliegenzwam

BJJ ‘s-Hertogenbosch / Kickboxing

Grain Baits – Naturel Boilies

VOOR Den Bosch – ook voor de sportvisser

Tel: 073-5996666 GSM: 06-42813142

Sponsoren van HSV Ons Genoegen Maaspoort

Doe mee aan “Het rijen-karper project 2023-2024” – Grain Baits voor Freezerbaits, Readymades, Particles, Liquids, Dips en Pop-Ups – DSG Onderhoud als het echt goed moet zijn – Ledenstop voor karpervissers